Prodej řadového domu v Liberci Rochlicích, ul. Nachová

Liberec, Liberec VI-Rochlice, Nachová, 1221/11

10 990 000,- za nemovitost

Petr Šmákal

Telefon

Telefon:

777668119

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Prodej řadového domu v Liberci Rochlicích, ul. Nachová. Jedná se o 13 let starý dvoupodlažní řadový dům o celkové výměře 121 m2. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem a WC, menší koupelna se sprchovým koutem a místem pro pračku a sušičku, chodba a garáž o výměře 17 m2. Ve 2. NP jsou tři ložnice, koupelna s vanou, dvěma umyvadly, WC a bidetem. Za domem je menší pozemek/terasa o výměře 43 m2, který je přístupný z obývacího pokoje. Dům je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (mikrovlnná trouba, pečící trouba, varná deska, digestoř, lednice s mrazákem, myčka), v chodbě a v ložnici jsou vestavěné skříně, vytápění je řešeno plynovým kotlem, který zajištuje i ohřev TUV. Součástí prodeje je pozemek o celkové výměře 151 m2. Před domem se nacházejí dvě parkovací stání. Jedná se o velmi vyhledávanou lokalitu s výbornou občanskou vybaveností a dostupností do centra města (MHD, škola, školka, obchod, čerpací stanice, pošta). K dispozici ihned. ET-C.






V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme prostorný rodinný dům s moderní kuchyňskou linkou vybavenou lednicí, sporákem a myčkou. Nemovitost disponuje také útulným sprchovým koutem a vanou pro vaše pohodlí. V přízemí najdete zděnné jádro a v patře je terasa s výhledem do zahrady, kde si můžete užít klidné chvíle. K dispozici je garáž i venkovní stání pro vaše vozidlo. Dům je vybaven ústřední plynovou a dálkovým vodovodem, veřejnou kanalizací a 400V elektřinou.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě v Liberci VI-Rochlicích s dobrou dostupností MHD. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost.

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Vydaný certifikát PENB

C - Úsporná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Liberec

Operace

Prodej

Parkovací místa

3

Plocha podlahová

104 m2

Plocha pozemku

151 m2

Plocha terasy

15 m2

Plocha užitná

121 m2

Plocha zastavěná

75 m2

Stav objektu

Velmi dobrý

Typ nemovitosti

Dům, vila

Umístění objektu

Klidná část obce

ID nemovitosti

00020

Mapa umístění nemovitosti